HOUDBAARHEIDTIPS

 

  Door ervaring wijzer geworden, wil ik u graag de volgende 5 tips meegeven om te voorkomen dat uw ov-chipkaart onbruikbaar wordt;

 1.  door krassen ten gevolge van sleutels en andere scherpe voorwerpen kan uw chipkaart een beschadiging oplopen waardoor de gevoelige chip onder de laklaag onbruikbaar wordt.

 2.  de kaart is gevoelig voor extreme temperaturen; door de kaart langdurig in de zon te leggen trekt hij krom. Bij extreme kou lijkt hij wat brosser te worden en sneller te breken.

3   speel niet met de kaart; ligt buigen kan al een breuk of scheur veroorzaken, net als een flinke stoot tegen een hard voorwerp.

4   deze tip is vooral voor de heren; doe de chipkaart niet in uw achterzak; zelfs niet in uw dikke portemonnee; na een tijdje zou de  voortdurende buiging  de chip kunnen beschadigen en niet meer functioneren.

5. het is nog niet bewezen; maar houdt uw chipkaart goed gescheiden van uw mobiele telefoon, het kan zijn dat deze de chip in uw kaart negatief kan beinvloeden.. ..neem dus liever geen risico.

 

 

 

 

© 2010 - 2023 ovchipkaarthoesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel